Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier în care a fost implicat un microbuz, la Crevedia. Cinci victime, printre care și un minor | Planul Roșu de Urgență, activat

Accident rutier în care a fost implicat un microbuz, la Crevedia. Cinci victime, printre care și un minor | Planul Roșu de Urgență, activat

Un accident rutier în care a fost implicat și un microbuz s-a produs, vineri seară, în localitatea Crevedia. Planul Roșu de Urgență a fost activat.

Accident rutier în care a fost implicat un microbuz, la Crevedia. Cinci victime, printre care și un minor | Planul Roșu de Urgență, activat
de Andreea Ştefan    |    08 Dec 2023   •   19:42

Update 19:58 În evenimentului rutier au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 3 adulți și 1 minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Știre inițială:

Potrivit primelor informații, accidentul rutier de la Crevedia, în care a fost implicat un microbuz, s-a soldat cu cinci victime, printre care și un minor.

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La locul evenimentului au fost alocate 8 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ. 

Misiunea este în dinamică.

Accident grav în intersecția de la Pruna. Un microbuz implicat.

Publicată de Crevedia visează pe Vineri, 8 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: accident Crevedia microbuz
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close