Antena 3 CNN Actualitate Locale Soţ şi soţie, loviţi pe trecerea de pietoni de un angajat al DSVSA Gorj. Femeia a murit, iar bărbatul a ajuns la spital

Soţ şi soţie, loviţi pe trecerea de pietoni de un angajat al DSVSA Gorj. Femeia a murit, iar bărbatul a ajuns la spital

O femeie a murit, iar soţul ei a ajuns cu răni grave la spital după ce au fost loviți violent pe o trecere de pietoni de un angajat al DSVSA Gorj aflat sub influența alcoolului.

Soţ şi soţie, loviţi pe trecerea de pietoni de un angajat al DSVSA Gorj. Femeia a murit, iar bărbatul a ajuns la spital
Sursa foto: gorjeanul.ro
de Claudia Popovici    |    20 Mar 2022   •   22:27

Potrivit Poliţia Judeţeană Gorj, accidentul a avut loc, astăzi, pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.

„Din cercetările efectuate, a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Constantin Brâncuși, din direcția străzii Tudor Vladimirescu către Piaţa Centrală, ar fi acroșat un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 57 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător”, a transmis Poliţia Judeţeană Gorj, citat de gorjeanul.ro.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit gorjonline.ro, şoferul este angajat al Direcției Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj.

Din păcate, femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare şi echipajul medical prezent la faţa locului a fost nevoit a constate decesul.

Soţul acesteia a fost preluat și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close