Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în Bucureşti, la intersecţia bulevardelor Lacul Tei şi Barbu Văcărescu

Accident mortal în Bucureşti, la intersecţia bulevardelor Lacul Tei şi Barbu Văcărescu

Un accident mortal a avut loc, astăzi, în Bucureşti, la intersecţia bulevardelor Lacul Tei şi Barbu Văcărescu. O femeie a fost lovită de un autoturism şi a murit în urma impactului. Accidentul s-a produs în timp ce semafoarele nu funcţionau.

de Georgiana Adam    |    13 Mai 2024   •   14:10

Polițiștii au fost sesizați astăzi, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Văcărescu.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea o mașină pe bulevardul Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bulevardul Lacul Tei, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 71 de ani.

În urma impactului, femeia a murit.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

"La data de 13 mai, în jurul orei 11.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Văcărescu.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea un autovehicul pe str. Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bd. Lacul Tei, a surprins și accidentat o persoană de sex femeiesc, în vârstă de 71 de ani. 

În urma accidentului de circulație, a fost constatat decesul femeii la fața locului de către un medic din cadrul S.M.U.R.D.

Polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Parteneri
Vlad Pascu spune că era alimentat cu droguri de un angajat de la Floreasca
x close