Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal la Cluj-Napoca. Un bărbat a murit şi o fetiţă de 4 ani a ajuns la spital în stare critică

Accident mortal la Cluj-Napoca. Un bărbat a murit şi o fetiţă de 4 ani a ajuns la spital în stare critică

Un accident mortal avut loc miercuri într-o comună din Cluj-Napoca. În urma impactului extrem de violent şoferul autoturismului a murit, iar pasagerii, o femeie şi un minor de 4 ani au ajuns la spital în stare critică.

Accident mortal la Cluj-Napoca. Un bărbat a murit şi o fetiţă de 4 ani a ajuns la spital în stare critică
Sursa foto: ISU Cluj
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2021   •   17:12

Tragicul eveniment a avut loc miercuri la ora 15:00 pe DN1F, în localitatea Mihăiești, comuna Sânpaul din Cluj Napoca. În accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat in vârstă de 41 de ani şi un TIR.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului a intrat pe contra sens şi s-a izbit violent de autocamion. În urma impactului extrem de violent, a rezultat decesul conducătorului auto. Celelalte două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani respectiv un minor în vârstă de 4 ani, au rămas încarcerate.

La fața locului a fost dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea situației de urgență, constituit din patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD.

Cele două victime au fost descarcerate şi preluate de un elicopter SMURD pentru a fi transportate la spital. Șoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: TIR sofer mort
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close