Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal, provocat de un șofer băut și fără permis, în Partizani, Tulcea. Mașina nu era înmatriculată, iar plăcuțele erau false

Accident mortal, provocat de un șofer băut și fără permis, în Partizani, Tulcea. Mașina nu era înmatriculată, iar plăcuțele erau false

Un șofer beat și fără permis, a provocat, un accident în localitatea Partizani din județul Tulcea, în urma căruia o femeie a murit, iar un alt pasager a fost rănit. Mașina nu era înmatriculată, iar plăcuțele erau false.

Accident mortal, provocat de un șofer băut și fără permis, în Partizani, Tulcea. Mașina nu era înmatriculată, iar plăcuțele erau false
Sursa foto: IPJ Tulcea
de Mia Lungu    |    22 Mai 2024   •   18:10

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Partizani a avut loc un accident rutier grav.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un bărbat de 47 de ani a condus mașina pe strada Dunării din localitate, unde a pierdut controlul autoturismului și a lovit un stâlp din afara părții carosabile.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, de asemenea în urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că acesta nu deținea permis de conducere, autoturismul nu era înmatriculat, iar numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals.

În urma accidentului, o femeie de 70 de ani, pasageră în mașină, a murit, iar un alt pasager a fost rănit, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere ,conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Zelenski vrea să vină cu propuneri de pace către Rusia
x close