Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în Dolj | O mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Soția șoferului a murit pe loc

Accident mortal în Dolj | O mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Soția șoferului a murit pe loc

Accident mortal în aceasta dimineața în județul Dolj, după ce o mașină a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Impactul a fost atât de puternic, încât pasagera din dreapta, soția șoferului, a murit pe loc.

de Andreea Ştefan    |    05 Feb 2023   •   09:24

Un șofer de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcție Bechet către Craiova, în localitatea Malu Mare, județul Dolj, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucovăț.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 45 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto și o a treia persoană, pasager în autoturism, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: Dolj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close