Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în Brașov. A fost ucisă pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Brașov. A fost ucisă pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Brașov. A fost ucisă pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    05 Iun 2019   •   20:35

O femeie de 81 de ani a murit miercuri după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din zona centrală a municipiului Braşov, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Femeia a fost surprinsă şi accidentată de o maşină în timp ce era angajată în traversarea străzii pe o trecere de pietoni aflată la intersecţia străzilor De Mijloc şi Câmpului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, bătrâna, care era inconştientă în momentul sosirii echipajelor medicale de la SMURD şi SAJ, a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era transportată spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. I s-au efectuat manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestora, personalul medical declarând decesul.

Conform IPJ Braşov, şoferul care a accidentat-o pe femeie, un bărbat de 39 de ani, din Braşov, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis dosar penal în care bărbatul va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brașov trecere de pietoni
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close