Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un TIR, la Jucu în Cluj

O femeie a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un TIR, la Jucu în Cluj

Un accident mortal a avut loc joi seara în județul Cluj, la Han KM 17 din Jucu. Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR aflat în staţionare. Urmare impactului extrem de violent o femeie de 50 de ani a rămas încarcerată şi a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate ea nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

O femeie a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un TIR, la Jucu în Cluj
Sursa foto: ISU Cluj
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2021   •   23:08

Din primele informaţii, autoturismul, condus de o femeie în vârstă de 50 de ani, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule aflat în staționare, partial pe acostament, în urma unei manevre de a evita un autoturism care îl preceda și care ar fi frânat.

La faţa locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD au fost dislocate pentru a gestiona situaţia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia care conducea autoturismul a fost găsită în stop cardio-respirator încarcerată în autoturism. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare înăuntrul autoturismului, sprijinit de către pompieri prin a asigurarea măsurilor de siguranță.

Ulterior, femeia a fost extrasă în exterior și s-au continuat manevrele avansate de resuscitare împreună cu echipajul elicopterului SMURD.

Din păcate, după mai bine de o oră de eforturi susținute ale salvatorilor, manevrele nu au readus semnale vitale femeii.

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD la fața locului și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate, acesta, la evaluarea primară, prezenta agitație psihomotorie.

×
Subiecte în articol: accident Jucu Cluj TIR femeie deces
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close