Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal pe DN5C, între localitațile Găujani și Pietrișu | O fată de 19 ani a murit

Accident mortal pe DN5C, între localitațile Găujani și Pietrișu | O fată de 19 ani a murit

O tânără, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe DN5C, în Giurgiu, între un autotren, un autoturism și o căruță.

Accident mortal pe DN5C, între localitațile Găujani și Pietrișu | O fată de 19 ani a murit
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2024   •   22:21

Accident cumplit pe DN5C, între localitățile Găujani și Pietrișu, acolo unde o tânăra de 19 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autotren, un autoturism și o căruță.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și patru SAJ.

În autoturism se aflau patru persoane, una dintre acestea fiind găsită în stop cardio-respirator.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmării imagini de la accidentul mortal de pe DN5C, Giurgiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, tânăra de 19 ani nu a mai putut fi salvată.

Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani și doi pasageri, un bărbat de 20 și o fată de 14 ani, au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și transportați la spital. Aceștia erau conștienți și cooperanți.

În TIR se afla doar conducătorul auto, iar în căruță un bărbat. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close