Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal pe Valea Oltului între două TIR-uri! Ambii șoferi au murit și o femeie a fost grav rănită

Accident mortal pe Valea Oltului între două TIR-uri! Ambii șoferi au murit și o femeie a fost grav rănită

Un accident mortal s-a produs în această dimineață pe Valea Oltului. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului ambii șoferi au murit, iar o femeie a fost proiectată prin parbriz și este rănită grav.

Accident mortal pe Valea Oltului între două TIR-uri! Ambii șoferi au murit și o femeie a fost grav rănită
de Andreea Ştefan    |    11 Apr 2022   •   08:36

În această dimineață, la ora 05:03, angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN7, pe rază localității Brezoi-Proieni, accident în care au fost implicate  două TIR-uri.

În urmă producerii accidentului, unul dintre ele a luat foc.

Pentru remedierea situației, intervin șase autospeciale de intervenție. 

Traficul este blocat total pe ambele benzi de circulație.

În urma impactului frontal puternic, au fost găsite trei victime. Ambii șoferi, unul de națioanlitate română și celălalt de naționalitate turcă, au murit.

O femeie aflată într-unul dintre TIR-uri a fost proiectată prin parbriz și rănită grav. Ea a fost găsită inconștiență și a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Vâlcea.

Camionul condus de cetățeanul de naționalitate turcă transporta semințe de floarea soarelui, iar camionul condus de cetățeanul român transporta borcane cu muștar.

×
Subiecte în articol: Valea Oltului accident
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close