Antena 3 CNN Actualitate Locale Două femei au murit după un accident grav în Dolj. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR | Intervine elicopterul SMURD

Două femei au murit după un accident grav în Dolj. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR | Intervine elicopterul SMURD

Doi oameni au murit în urma unui accident rutier grav care a avut loc, miercuri, pe DN 6, în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj, între un TIR şi un microbuz în care se aflau cinci persoane.

Două femei au murit după un accident grav în Dolj. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR | Intervine elicopterul SMURD
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2023   •   16:21

Potrivit ISU Dolj, alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul 1 Pompieri Craiova cu o autospecială de descarcerare, un echipaj victime multiple, Secţia Pompieri Craiova cu o autospecială de stingere, 3 echipaje SAJ Dolj şi un elicopter SMURD.

Două femei au murit și trei persoane au fost transportate la spital

Traficul rutier este blocat pe sensul Craiova către Filiaşi.

Agenții au constatat faptul că "un bărbat din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe prima bandă a DN 6, în localitatea Ișalnița, sensul de deplasare Craiova către Filiași, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, fiind lovit din spate de un microbuz de marfă în care se aflau patru femei și un bărbat."

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cel de al doilea șofer nu a putut fi testat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident Işalniţa Dolj
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close