Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident îngrozitor cu șase victime pe o stradă din Brașov | Un bărbat nu a mai putut fi salvat

Accident îngrozitor cu șase victime pe o stradă din Brașov | Un bărbat nu a mai putut fi salvat

Un accident teribil s-a petrecut acum câteva momente pe o stradă din Brașov. Șase persoane au fost implicate dintre care două sunt încarcerate.

Accident îngrozitor cu șase victime pe o stradă din Brașov | Un bărbat nu a mai putut fi salvat
Sursa foto: Ovidiu Stan
de Ioana Mircea    |    25 Mar 2023   •   12:48

Update 14.30 Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, persoana de sex masculin în vârstă de 64 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată.

Celelalte 5 victime sunt conștiente și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Dintre cele 5 victime, o persoană de sex femimin în vârstă de 16 ani a suferit un traumatism cranio facial și un traumatism la coloană și a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov.

Update 13:30 Bilanț victime: trei persoane de sex feminin și trei persoane de sex masculin. Dintre femei, o fată de 16 ani puternic lovită la cap, transportată la Spitalul de copii, la Urgență. Un bărbat de peste 60 ani în stop cardiorespirator. Celelalte persoane, cu diferite traumatisme, transportate la UPU Brașov.

Știrea inițială: Un accident rutier a avut loc acum câteva momente în municipiul Brașov pe Bulevardul Saturn.

Din primele informații primite în urma accidentului au rezultat șase victime dintre care două sunt încarcerate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă si spumă" potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Update 13.00

Din cauza accidentului de pe Bulevardul Saturn sunt blocate mașinile care circulă spre terminal Saturn. Circulația autobuzelor 6, 8, 21, 23, 22 este afectată.

Update 12.49

O persoană este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical.

Evenimentul este în dinamică.

Revenim cu detalii.

×
Subiecte în articol: accident Brașov
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close