Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 52 de ani a murit strivit sub roţile unui TIR, în urma unui accident cumplit în Orşova

Un bărbat de 52 de ani a murit strivit sub roţile unui TIR, în urma unui accident cumplit în Orşova

Grav accident rutier, produs pe DN 6, la ieșire din Orșova, spre Caraș-Severin, în Mehedinţi. Șoferul unui autoturism înmatriculat în Dolj a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a ajuns sub roțile unui TIR înmatriculat în Galați.

Un bărbat de 52 de ani a murit strivit sub roţile unui TIR, în urma unui accident cumplit în Orşova
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Adriana Drăghici    |    09 Iun 2023   •   13:29

În urma impactului puternic, şoferul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a murit. Șoferul autocamionului spune că a încercat să evite impactul, frânând zeci de metri.

La fața locului, au intervenit echipaje ale ISU, Ambulanței și polițiștii, pentru cercetări. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, formându-se cozi pe kilometri întregi.

Citeşte şi: Militarul din Timişoara a fost salvat de un alpinist coborât în rapel pe faţada blocului, după 24 de ore

"Cu puțin timp în urmă, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs între un autoturism și un autocamion, pe DN 6, la ieșirea din municipiul Orșova spre Topleț.

La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în autoturism. Pompierii militari au acționat de urgență pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, în stare de inconștiență, unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Șoferul autocamionului a fost evaluat de către paramedicii SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Citeşte şi: Cordon de poliţişti pentru mama fetiţei de 12 ani ucise în Berceni, după ce a ieşit de la audieri

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autovehicule implicate în accident", a transmis ISU Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: accident sofer mort Orsova mehedinti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close