Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier cu patru victime la Vaslui, după ce o maşină s-a răsturnat, iar o alta a rămas suspendată în șanț

Accident rutier cu patru victime la Vaslui, după ce o maşină s-a răsturnat, iar o alta a rămas suspendată în șanț

Patru oameni au ajuns la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi, în judeţul Vaslui. 

Accident rutier cu patru victime la Vaslui, după ce o maşină s-a răsturnat, iar o alta a rămas suspendată în șanț
de Vasile Geles    |    28 Sep 2021   •   16:11

Unul dintre șoferi, un bărbat în vârstă de 20 de ani, s-a angajat neregulamentar în depășirea unui autoturism care încerca să intre pe un drum lăturalnic, moment în care s-a produs impactul violent. 

Una dintre maşini s-a răsturnat, iar cea de-a doua a rămas suspendată în șanț. 

Martorii au reușit să-i scoată pe răniți până la sosirea salvatorilor. Starea lor este stabilă şi după ce au primit îngrijiri la fața locului, au fost transportați la spitalul din Vaslui

Accidentul a avut loc pe raza comunei Soleşti şi niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

"În data de 28 septembrie a.c., ora 12:00, am fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în care sunt implicate două autoturisme, pe drumul național DN 24, din localitatea Solești, județul Vaslui.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un autoturism înmatriculat în județul Brăila, condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului a rezultatul rănirea șoferilor, dar și a pasagerilor din dreapta față, din ambele autoturisme, respectiv o femeie în vârstă de 21 de ani, pasageră în autoturismul înmatriculat în județul Brăila și un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, pasager în autoturismul înmatriculat în județul Vaslui.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.
 

×
Subiecte în articol: Vaslui accident
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close