Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de 11 ani, lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Ploiești. Șoferul a fugit de la locul faptei

Fetiță de 11 ani, lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Ploiești. Șoferul a fugit de la locul faptei

O fetiţă de 11 ani a fost lovită de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliţiştii încearcă acum să îl găsească.

Fetiță de 11 ani, lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Ploiești. Șoferul a fugit de la locul faptei
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2022   •   16:02

Astăzi, în jurul orei 13:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 12:15, la intersecția străzilor Libertății cu Domnișori, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o minoră de 11 ani a fost accidentată de un autoturism.

Fata a fost lovită în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la fața locului.

În urma impactului, minora a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, în vederea identificării și depistării conducătorului auto, precum și tragerii acestuia la răspundere penală.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close