Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii cutremurătoare în cazul accidentului în care Mihai, un tânăr politician, a murit pe loc. Șoferul vinovat a trimis familiei un mesaj înainte de impact

Noi detalii cutremurătoare în cazul accidentului în care Mihai, un tânăr politician, a murit pe loc. Șoferul vinovat a trimis familiei un mesaj înainte de impact

Apar noi detalii șocante în cazul accidentului în care Mihai Bercar a murit pe loc. Șoferul vinovat era urmărit de poliție.

de Ana Ciuvică    |    19 Iun 2023   •   11:48

Se adâncește misterul în cazul accidentului cu doi morți din Prahova care ar fi fost provocat intenționat de un bărbat. Procurorii au informația că bărbatul acuzat că a violat o fată de 13 ani le-a spus rudelor că se va sinucide, iar la scurt timp a lovit frontal o alta mașină. În plus, în momentul producerii accidentului, polițiștii erau pe urmele bărbatului de 43 de ani.

Șoferul care a provocat accidentul în urma căruia un tânăr de 21 de ani a murit iar altul, de 19 ani, a fost dus la spital cu elicopterul, era căutat de polițiștii din Dâmbovița și era cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani. 

În cadrul anchetei există ipoteza conform căreia accidentul a fost provocat intenționat, în condițiile în care bărbatul a transmis familiei mesaje în care anunța intenția de a se sinucide. 

Citește și: ”S-a stins din viață mult prea devreme!” El este Mihai, tânărul de 23 de ani care a murit pe loc în accidentul din Prahova

Bărbatul cautat de polițiști era din comuna Cornești. Accidentul s-a produs la 13 km de casa, pe un drum drept, in comuna Poienarii Burchii. Martorii susțin că în momentul producerii accidentului bărbatul ar fi fost urmărit de o autospecială a Poliției. Șoferul care circula regulamentar, un tânăr de 23 de ani, era politician.

Poliția face cercetări în continuare pentru a stabili dacă totul a fost intenționat, dacă bărbatul a vrut să se sinucidă și dacă știa că este urmărit de polițiști, care se aflau la câteva mașini în spatele lui. 

În 2014, un accident similar, provocat de un șofer sinucigaș, a avut loc pe DN 1, în apropiere de Câmpina, tot în județul Prahova. Cinci oameni - un copil de 11 ani, o tânără de 19 ani, doi bărbați şi o femeie – au murit după ce un tânăr a intrat cu mașina pe contrasens, având viteza de 180 de kilometri pe oră. Victimele se întorceau de la pescuit şi mai aveau câțiva kilometri până acasă. Șoferul îşi anunțase pe Facebook intenția de a-şi lua viața, pe motiv că se certase cu prietena lui. 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close