Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident produs la Agigea de un șofer băut. Sunt patru victime, printre care doi copii

Accident produs la Agigea de un șofer băut. Sunt patru victime, printre care doi copii

Accident produs la Agigea de un șofer băut. Sunt patru victime, printre care doi copii
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Sep 2019   •   16:13

Patru persoane, printre care doi copii, au fost marţi după-amiază rănite şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, în urma unei coliziuni între două autovehicule produse pe DN 39, în localitatea Agigea, din cauza unui bărbat aflat la volan sub influenţa alcoolului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul vinovat de producerea accidentului rutier a vrut să întoarcă maşina peste marcajul dublu continuu, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar.

"Un bărbat de 34 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,33mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN39 pe raza localităţii Agigea, pe prima bandă, dinspre Constanţa către Eforie şi în dreptul postului de Poliţie a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani pe a doua bandă, în aceeaşi direcţie", a informat IPJ.

În urma impactului auto au fost răniţi şoferul care circula regulamentar, precum şi o femeie de 36 de ani şi doi copii de 5 ani, respectiv 7 ani, pasageri în primul autoturism.

Pentru scoaterea uneia dintre victime dintre fiarele contorsionate a intervenit un echipaj de descarcerare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident agigea sofer baut victime copii
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close