Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier cu un autocar, un microbuz şi un autoturism, în Timiş. Zeci de persoane implicate

Accident rutier cu un autocar, un microbuz şi un autoturism, în Timiş. Zeci de persoane implicate

Un apel la 112 a anunţat duminică, aproape de ora 19:00, un grav accident rutier produs în comuna Remetea Mare, Timiş, unde au fost implicate mai multe mijloace de transport.

Accident rutier cu un autocar, un microbuz şi un autoturism, în Timiş. Zeci de persoane implicate
Sursa foto: Facebook, Infotrafic Timis
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2023   •   19:48

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție si comandă, două echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. La fața locului sunt alocate trei ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, un microbuz de transport marfă, în care se afla doar conducătorul și un autocar cu 52 persoane.

Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime (două din autoturism), prezentând politraumatisme și o alta din autocar. Toate cele trei victime sunt transportate la spital, în stare conștientă și cooperantă.

Circulaţia se efectuează cu mare greutate în zonă şi sunt cozi mari, aşa cum se vede şi în fotografia postată pe grupul FB Info Trafic jud. Timiş.

Update. Accidentul s-a petrecut pe drumul care leagă Timiţoara de localitatea Remetea Mare. Autoturismul venea dinspre Timişoara, a vrut să facă stânga şi a fost lovit din spate de o dubă de transport marfă.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe celălalt sens de mers în faţa unui autocar, care nu a putut evita impactul.

Potrivit procedurilor, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Timis accident rutier
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close