Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier soldat cu 5 victime, în Bihor. Un băiat de 14 ani a murit, iar o fată de 13 ani este în stare gravă

Accident rutier soldat cu 5 victime, în Bihor. Un băiat de 14 ani a murit, iar o fată de 13 ani este în stare gravă

Un accident rutier soldat cu 5 victime a avut loc, luni, în localitatea Tinca, județul Bihor, după ce un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Un băiat de 14 ani a murit, iar o fată de 13 ani a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD.

Accident rutier soldat cu 5 victime, în Bihor. Un băiat de 14 ani a murit, iar o fată de 13 ani este în stare gravă
Sursa foto: Captură bihon.ro
de Andreea Ştefan    |    01 Iun 2021   •   22:33

În accident este implicat un singur autoturism, care circula pe DJ 775, în localitatea Tinca, județul Bihor.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Bihor, mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În autoturism se aflau cinci persoane, cu vârste cuprinse între 13-20 de ani.

Un băiat de 14 ani a intrat în stop cardio-respirator și a murit, în ciuda încercării medicilor sosiți la fața locului de a-l resuscita.

„La ora 19:36, ISU Crișana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Tinca, eveniment în care au fost implicate cinci persoane, cu vârste cuprinse între 13-20 de ani, aflate într-un autoturism.

Pentru salvarea victimelor s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri militari din care două de paramedici, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD”, a declarat Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana.

O fată în vârstă de 13 ani prezintă o fractură și traumatisme, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD.

Alte două persoane în vârstă de 18, respectiv 20 de ani prezintă diferite traumatisme. Toate cele patru victime salvate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, informează bihon.ro.

×
Subiecte în articol: Bihor accident rutier
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close