Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit cu zece victime la Botoșani. Șapte dintre răniți sunt copii

Accident cumplit cu zece victime la Botoșani. Șapte dintre răniți sunt copii

Zece persoane, printre care șapte copii cu vârste între 5 şi 14 ani, au fost rănite în urma unui accident produs în Botoşani.

Accident cumplit cu zece victime la Botoșani. Șapte dintre răniți sunt copii
Sursa foto: ISU Botoşani
de Paul Ciurari    |    01 Iun 2022   •   19:39

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botoșani, zece persoane, printre care șapte copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi.

În eveniment au fost implicate două autoturisme.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Toate persoanele erau conștiente.

Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști. În ceea ce privește starea victimelor, medicii care îi examinează vor putea să ofere detalii. Copiii au între 5 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor.

×
Subiecte în articol: accident rutier Botoșani
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close