Antena 3 CNN Actualitate Locale Grav accident cu o ambulanţă în Bucureşti. Circulaţie restricţionată în zona Panduri

Grav accident cu o ambulanţă în Bucureşti. Circulaţie restricţionată în zona Panduri

Accident rutier în București! O autospecială SMURD a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului puternic salvarea s-a răsturnat. La bord era un pacient.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2024   •   17:56

Mai multe persoane primesc îngrijiri la față locului. În ambulanța răsturnată se afla o persoană care a fost preluată de o altă autospecială pentru a fi transportată la spital. 

În total șapte persoane au fost implicate în accidentul rutier. Dintre acestea, trei au fost transportate la spital. Pacientul aflat în ambulanța SMURD care a fost implicată duminică după-amiaza în accidentul din Capitală a fost rănit, la fel ca și paramedicul. Ambii au fost duși la spital. De asemenea, contuzii ușoare a prezentat un copil de 7 ani din celălalt autoturism, care a fost dus și el la spital.

Potrivit ISU București-Ilfov, pacientul din ambulanță era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma accidentului, a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.

De asemenea, paramedicul din ambulanță prezenta contuzii. Ambii au fost transportați la Spitalul Universitar de două ambulanțe SMURD. Din celălalt autoturism, un copil în vârstă de aproximativ 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat, împreună cu mama lui, la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD.

Ambii șoferi au testați au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. 

"Au fost aplicate restricții pe Șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer și benzile 1 și 2 pe Calea 13 Septembrie către Șos. Progresului", transmite Brigada Rutieră a Capitalei.

La fața locului se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident rutier echipaj smurd
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close