Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier cu un microbuz școlar. Cinci copii și doi adulți au ajuns la spital

Accident rutier cu un microbuz școlar. Cinci copii și doi adulți au ajuns la spital

Accident rutier cu un microbuz școlar. Cinci copii și doi adulți au ajuns la spital
Sursa foto: Foto: VideoNews
22 Feb 2016   •   08:49
Cinci copii au fost răniți, luni dimineață, în urma unui accident rutier, care a avut loc la Constanța. Microbuzul școlar care îi transporta a fost implicat într-un accident rutier.

Corespondentul Antena 3, Cătălina Buzoianu, a explicat că accidentul nu a fost grav, dar copiii s-au speriat foarte tare.

“Sunt mai degrabă speriați, rănile sunt minore, dar chiar și așa, cinci dintre ei au fost transportați la spital. Doi adulți au ajuns și ei la spital. Sunt copii cu vârste de până la șapte ani.  Foarte mulți dintre ei erau mai mult speriați.

“Șoferul microbuzului nu a acordat prioritate într-o intersecție și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, după care a intrat în gardul unei alte clădiri, aflată în apropiere. Polițiștii sunt la fața locului și fac măsurători.”

“Au fost chemați și părinții. Spuneau că au fost sunați și li s-a spus că microbuzul în care erau copiii lor a avut accident. De altfel, unii dintre copii au fost luați chiar de părinți și duși la spital. Oricum, părinții nu păreau foarte speriați.”

×
Subiecte în articol: accident rutier copii intersectie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close