Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier cu cinci victime. ”A pierdut controlul într-o curbă şi a intrat într-un stâlp de electricitate”

Accident rutier cu cinci victime. ”A pierdut controlul într-o curbă şi a intrat într-un stâlp de electricitate”

Accident rutier cu cinci victime. ”A pierdut controlul într-o curbă şi a intrat într-un stâlp de electricitate”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    04 Aug 2016   •   09:48

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa şi alţi patru au fost răniţi într-un accident rutier petrecut în noaptea de miercuri spre joi în oraşul Negreşti Oaş din Satu Mare.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, un autoturism înmatriculat în Anglia a intrat într-un stâlp, pe fondul vitezei. 

"La faţa locului, poliţiştii rutieri negreşteni au stabilit faptul că un conducător auto de 23 de ani din localitate, conducând pe strada Luna un autoturism înmatriculat în Anglia, în care se mai aflau patru persoane, a pierdut într-o curbă controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Evenimentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto şi cu rănirea celorlalţi 4 pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, toţi din oraşul Negreşti Oaş", a precizat sursa citată. 

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident accident rutier Satu Mare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close