Antena 3 CNN Actualitate Locale Cumplit accident rutier în Gorj. Șase tineri au ajuns la spital cu răni grave

Cumplit accident rutier în Gorj. Șase tineri au ajuns la spital cu răni grave

Accident cumplit în Gorj. Șase tineri au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în accident rutier.

Cumplit accident rutier în Gorj. Șase tineri au ajuns la spital cu răni grave
Sursa foto: ISU Gorj
de Gabriela Mladin    |    29 Iun 2023   •   10:20

Tinerii cu vârste între 17 și 22 de ani, au ajuns la spitalele din Târgu Cărbunești, Rovinari și Târgu Jiu cu răni grave pe corp.

Pentru salvarea victimelor, angajații Inspectoratului pentru Situații de urgentă  au mobilizat la fata locului mai multe forțe.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Bâlteni. 

"În jurul orei 00:30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bâlteni, satul Peșteana Jiu, în care au fost implicate 2 autoturisme.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului 6 persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani au suferit leziuni.

Citește și: Accident mortal pe DN 1, în Sibiu. Un bărbat a murit pe loc, în mașina zdrobită de un copac

Victimele nu au fost încarcerate, erau conștiente, cooperante, au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spitalele din Tg-Cărbunești, Rovinari și Tg-Jiu", a declarat ISU Gorj.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close