Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier extrem de grav în Teleorman! Un microbuz de transport persoane este implicat | Planul roșu a fost activat

Accident rutier extrem de grav în Teleorman! Un microbuz de transport persoane este implicat | Planul roșu a fost activat

Accident rutier extrem de grav la ieșirea din Alexandria spre București. Planul roșu a fost activat.

Accident rutier extrem de grav în Teleorman! Un microbuz de transport persoane este implicat | Planul roșu a fost activat
Sursa foto: Captura foto Antena 3 CNN
de Corina Matlinschi    |    24 Apr 2023   •   12:50

Update 12:50. În urma evaluării medicale la fața locului, 8 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Începând cu ora 11.52, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Accidentul a avut loc pe DN 6, în județul Teleorman, la ieșirea din Alexandria spre București, între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Centrul Infotrafic informează că pe DN  6, kilometrul 83, între Alexandria și Vitănești, județul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri și un autoturism.

Toate cele 9 persoane se află în investigații medicale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate 9 persoane.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic”, a informat ISU Teleorman.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Misiunea este în dinamică.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier Teleorman
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close