Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier la Iaşi! Un TIR s-a răsturnat, după ce șoferul a adormit la volan și a lovit două mașini

Accident rutier la Iaşi! Un TIR s-a răsturnat, după ce șoferul a adormit la volan și a lovit două mașini

Accident rutier în Leţcani, judeţul Iaşi. Un şofer a suferit răni grave după ce a adormit la volan, a rupt un sens giratoriului şi a intrat în două autoturisme.

de Gigi Cojocaru    |    08 Sep 2023   •   11:49

În urma impactului, un vehicul a fost proiectat la câteva sute de metri distanţă, iar celălalt în fata reprezentantei Toyota. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. După ce a rupt sensul giratoriu, TIR-ul a intrat într-un parapet de beton.

O ambulanță ce era în trecere a oprit la fața locului.

"La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto.

Citeşte şi: Alertă în Chilia Nouă! Sirenele de apărare antiaeriană au răsunat din nou în mijlocul nopţii

O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă", transmite IPJ Iaşi, conform BZI.

×
Subiecte în articol: accident rutier IPJ Iaşi
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close