Antena 3 CNN Actualitate Locale Turmă de oi lovită de un şofer pe DN 22 Ovidiu-Babadag

Turmă de oi lovită de un şofer pe DN 22 Ovidiu-Babadag

O turmă de oi a fost lovită de un şofer în această seara, pe DN 22 Ovidiu - Babadag, în afara localității Cogealac, din județul Constanța.

Turmă de oi lovită de un şofer pe DN 22 Ovidiu-Babadag
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    16 Noi 2022   •   21:40

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism a lovit mai multe ovine, care se deplasau pe carosabil, pe DN 22 Ovidiu – Babadag, în afara localității Cogealac, județul Constanța.

Din fericire, nu au fost victime omenești. 

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să reducă viteza de deplasare, să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor, iar pietonilor să nu circule pe partea carosabilă și să se angajeze în traversare doar prin locurile marcate corespunzător și după ce s-au asigurat că intenția lor a fost observată de șoferi.

Un incident asemănător s-a petrecut, ieri, în Prahova, acolo unde un șofer a spulberat o turmă de oi | 14 animale au murit și două persoane au fost rănite.

Un autoturism care circula pe sensul Ciorani-Albești Paleologu a spulberat, marți seară, pe partea carosabilă, o turmă de oi care traversa drumul.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a șoferului, un bărbat în vârstă de 28 de ani, și a pasagerei din autoturism, în vârstă de 24 ani, precum și decesul a 14 oi.

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau doi ocupanți.

Din primele cercetări, autoturismul a surprins și accidentat 14 ovine care se aflau pe partea carosabilă.

La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Urlați, care s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Deși, inițial, victimele au rămas blocate în vehicul, acestea au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea salvatorilor.

În urma evaluării medicale, cele două victime au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

×
Subiecte în articol: accident Cogealac
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close