Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident de vineri 13: Un TIR a spulberat o maşină de Poliţie, apoi a intrat şi în duba Jandarmeriei

Accident de vineri 13: Un TIR a spulberat o maşină de Poliţie, apoi a intrat şi în duba Jandarmeriei

Un TIR scăpat de sub control a spulberat o maşină de poliţie şi una de jandarmerie, chiar în faţa sediului unui post de poliţie din judeţul Sălaj. Un jandarm a fost rănit în urma accidentului.

Accident de vineri 13: Un TIR a spulberat o maşină de Poliţie, apoi a intrat şi în duba Jandarmeriei
de Alexandra Dima    |    13 Aug 2021   •   12:23

Șoferul unui TIR din Argeş a adormit la volan în jurul orei 5.00 și a ieșit în afara carosabilului. Accidentul a avut loc în localitatea Sînmihaiu Almașului, din județul Sălaj, de pe traseul DN1F, care leagă județele Cluj și Satu Mare.

Autocamionul a lovit două mașini: una de Poliție și una de Jandarmerie, care erau parcate pe marginea drumului. În autospeciala de jandarmi se afla un jandarm din cadrul Inspectoratului de Județean Sălaj, care a fost ranit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior. 

Echipajul, format dintr-un polițist și un jandarm, era de serviciu în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului.

Șoferul TIR-ului nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit testului făcut după accident

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru a stabili cauzele și condiții producerii accidentului.


 

×
Subiecte în articol: Salaj accident
Parteneri
Horoscop 8 iunie 2023. Racii trec printr-o despărţire
x close