Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Petroșani! Șase copii au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul consumase alcool

Accident grav în Petroșani! Șase copii au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul consumase alcool

Un autoturism a lovit șase copii pe o trecere de pietoni, în această seară, în Petroșani. Victimele au fost preluate de echipajele de salvare.

Accident grav în Petroșani! Șase copii au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul consumase alcool
de Ioana Mircea    |    21 Dec 2022   •   23:35

În urmă cu puțin timp, la Petroșani, șase copii au fost răniți de un autoturism, pe o trecere de pietoni. Au fost alocate de urgență trei ambulante SMURD și trei ale SAJ.

Din primele informații primite rezultă că până în momentul de față, trei copii au fost transportați de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroșani și unul de către echipajul SMURD. Pentru un copil de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului. Iar un alt copil a fost transportat la spital de către familie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Conducătorul auto a prezentat o concentrație la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală di Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

×
Subiecte în articol: Petrosani
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close