Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Satu Mare. Un bătrân a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident cumplit în Satu Mare. Un bătrân a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident cumplit în Satu Mare. Un bătrân a fost spulberat pe trecerea de pietoni
15 Apr 2016   •   17:33

Sfarsit cumplit pentru un barbat de 82 de ani din Satu Mare. Barbatul a murit strivit sub rotile unei autoutilitare, chiar pe trecerea de pietoni, scriu stirileprotv.ro.

Soferul sustine ca pur si simplu nu l-a vazut cand l-a acrosat, iar medicii ajunsi in scurt timp la fata locului nu au mai putut decat sa declare decesul pietonului.

Batranul a facut doar cativa pasi de pe trotuar pe caldaram, cand a fost lovit in plin de autoutilitara. Soferul si-a dat seama de acciodent abia cand a vazut trecatorii agitati care ii faceau semne disperate. Cand a coborat din masina, l-a vazut pe batranul care se afla sub rotile masinii. Medicii veniti de urgenta cu ambulanta au constatat ca s-a lovit puternic la cap si a murit pe loc. O echipa de criminalisti a strans probe care sa ii ajute pe politisti in ancheta. Soferul care a provocat tragedia, un barbat de 44 de ani, a fost dus la audieri iar daca va fi gasit vinovat va fi cercetat penru ucidere din culpa.

Barbatul in varsta de 82 ani, ajutat de un baston, s-a angajat in traversarea unei strazi din centrul municipiului Satu Mare regulamentar pe trecerea de pietoni. Dupa cativa pasi a fost lovit de o autoutilitara si a ajuns sub rotile acesteia. Martorii, inspaimantati, au strigat si abia atunci spune soferul ca si-a dat seama ce a facut.

×
Subiecte în articol: accident Satu Mare
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close