Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Sibiu. Două minore, de 6 luni şi 11 ani, şi o tânără de 18 ani au ajuns la spital

Accident grav în Sibiu. Două minore, de 6 luni şi 11 ani, şi o tânără de 18 ani au ajuns la spital

O fetiţă în vârstă de şase luni, o minoră de 11 ani şi o tânără de 18 ani au fost transportate la spital, după un accident produs sâmbătă pe Şoseaua Alba Iulia, din Sibiu.

Accident grav în Sibiu. Două minore, de 6 luni şi 11 ani, şi o tânără de 18 ani au ajuns la spital
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   21:09

O fetiţă în vârstă de şase luni, o minoră de 11 ani şi o tânără de 18 ani au fost transportate la spital, după un accident produs sâmbătă pe Şoseaua Alba Iulia, din municipiul Sibiu.

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Cristian, în apropiere de intersecţia cu Aleea Iasomiei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cristian, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un sibian în vârstă de 68 de ani.

Citeşte şi: O fetiță de 10 luni a murit într-un accident în Argeș. Copila se afla în brațele mamei

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasagere din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 48 de ani, o fetiţă în vârstă de 6 luni, o minoră în vârstă de 11 ani şi o tânără în vârstă de 18 ani, care au fost transportate la spital conştiente", informează IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu anunţă că a trimis un echipaj de tip C la locul accidentului. "Echipajul SAJ, a asistat şi transportat la CPU Luther doi minori, în vârstă de 6 luni, cu TCC acut închis şi 11 ani, cu traumatism toracic. O tânără de 18 ani este transportată la UPU Sibiu de către o ambulanţă ISU", precizează Ambulanţa Sibiu.

×
Subiecte în articol: accident Sibiu minore spital
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close