Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe DN 38, la Techirghiol. O femeie a murit pe loc după ce a intrat cu autoturismul într-un copac

Accident cumplit pe DN 38, la Techirghiol. O femeie a murit pe loc după ce a intrat cu autoturismul într-un copac

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit şi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat, miercuri, într-un copac de pe marginea DN 38 - drumul de centură al oraşului Techirghiol.

Accident cumplit pe DN 38, la Techirghiol. O femeie a murit pe loc după ce a intrat cu autoturismul într-un copac
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Silvia Preda    |    23 Noi 2022   •   17:29

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, femeia a fost găsită în stop cardiorespirator. Bărbatul era în stare de conştienţă şi a suferit traumatisme cerebrale şi la membrele inferioare.

"În urma accidentului a rezultat decesul unei victime (femeie, 55 ani), iar a doua victimă, un bărbat de 69 ani, a fost transportată la UPU Constanţa de elicopterul SMURD", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea".

Autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac

După producerea accidentului rutier, au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ, precum şi elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 38 Agigea - Negru Vodă, în localitatea Techirghiol, judeţul Constanţa, un autoturism a intrat într-un copac. În urma accidentului, pasagerul din dreapta a decedat.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, timp de aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la faţa locului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Techirghiol Constanța
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close