Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Bihor. O persoană a murit și alte patru, printre care și copii, sunt răniți

Accident teribil în Bihor. O persoană a murit și alte patru, printre care și copii, sunt răniți

Accident teribil în Bihor. O persoană a murit și alte patru, printre care și copii, sunt răniți
Sursa foto: foto: alesdonline.ro
09 Mai 2019   •   21:08

Un accident deosebit de grav a avut loc joi seară, pe DN 1, în localitatea Tileagd, județul Bihor, între un BMW și o autoutilitară. Patru persoane, între care și doi copii, au fost rănite, iar un bărbat a murit. 

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 19.45, iar traficul a fost complet blocat în zonă, a notat bihoreanul.ro. 

„Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la intrarea dinspre Oradea în Tileagd, fiind implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o autoutilitară.

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 19.45, iar traficul a fost complet blocat în zonă, a notat bihoreanul.ro. „Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la intrarea dinspre Oradea în Tileagd, fiind implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și o autoutilitară. Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului și după finalizarea operațiunii de salvare a victimelor, vor efectua cercetarea la fața locului pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului rutier. În acest moment traficul rutier e blocat pe amble sensuri de mers și dirijat de polițiștii rutieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, comisarul șef Alina Dinu. 
 

×
Subiecte în articol: Bihor morti accident
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close