Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 16 ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi, într-un cumplit accident în Ţibucani, Neamţ

Un băiat de 16 ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi, într-un cumplit accident în Ţibucani, Neamţ

Un elev în vârstă de 16 ani a murit și alți doi au fost transportați la spital, joi, după ce au fost accidentați de o autoutilitară în comuna Țibucani, din județul Neamț

Un băiat de 16 ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi, într-un cumplit accident în Ţibucani, Neamţ
Sursa foto: Facebook
de S.T.    |    27 Feb 2020   •   10:13

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:30, în localitatea Davideni, comuna Țibucani, apelul la „112” fiind făcut chiar de șoferul care a provocat accidentul.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din comuna Pipirig, județul Neamț, conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, în localitatea Davideni, a surprins și accidentat trei minori de 15 și 16 ani, toți din Țibucani, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, Dimitrie Mocanu.

În urma impactului a rezultat decesul unui minor de 16 ani și rănirea celorlalți doi, care au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Țibucani Neamţ accident
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close