Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit între un TIR și un microbuz în Mureș. Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite

Accident cumplit între un TIR și un microbuz în Mureș. Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite

Un șofer a murit și alte două persoane au fost rănite în urma unui accident între un TIR și un microbuz, produs sâmbătă dimineața pe DN 13 în localitatea Saschiz, județul Mureș.

Accident cumplit între un TIR și un microbuz în Mureș. Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite
de Andreea Ştefan    |    08 Apr 2023   •   09:08

Potrivit ISU Mureș, accidentul s-a produs între un TIR ce transporta celuloză și în care se aflau două persoane și un microbuz în care se afla o singură persoană.

Șoferul microbuzului a rămas încarcerat.

Una dintre victimele care se aflau în cabina TIR-ului la momentul producerii accidentului, de sex feminin, conștientă și cooperantă, care prezenta leziuni grave, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la UPU Târgu Mureș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul TIR-ului nu a suferit leziuni majore și a fost asistat medical la fața locului de echipajul SMURD.

”În urma unui apel primit prin DIAU 122, am fost solicitați să intervenim în jurul orei 04:30, la un accident rutier petrecut în localitatea Saschiz.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj medical SAJ.

Sosite la fața locului echipajele au constatat faptul că accidentul s-a produs între un autotren ce transporta celuloză în care se aflau 2 persoane, răsturnat pe carosabil și un microbuz în care se afla o singură persoană, pentru care a fost necesară intervenția imediată a echipajului de descarcerare.

Victima, de sex masculin, inconștientă, a fost extrasă în cel mai scurt timp dintre fiarele  contorsionate, însă din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de medicul prezent la fața locului.

Una dintre victimele care se aflau în cabina autotrenului la momentul producerii accidentului, de sex feminin, conștientă și cooperantă, care prezenta leziuni grave, a fost preluată de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată de urgență la UPU Târgu Mureș.

Conducătorul autotrenului nu a suferit leziuni majore și a fost asistat medical la fața locului de echipajul SMURD B2. Se acționează pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor și pentru îndepărtarea efectelor negative produse”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

×
Subiecte în articol: mures accident
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close