Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident tragic în Aiud! O tânără de 19 ani a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în stâlp

Accident tragic în Aiud! O tânără de 19 ani a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în stâlp

O fată de 19 ani a murit într-un accident ce a avut loc duminică seara în municipiul Aiud. Maşina în care se afla, condusă de un tânăr de 20 de ani, a intrat într-un stâlp de electricitate.

Accident tragic în Aiud! O tânără de 19 ani a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în stâlp
Sursa foto: foto- ziarulunirea.ro
12 Ian 2020   •   20:50

Inițial s-a anunțat că cele două persoane din mașină au fost rănite grav, potrivit ziarulunirea.ro

Detaşamentul de Pompieri Aiud a acționat la fața locului pentru descarcerarea celor două victime cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare, precum şi cu două ambulanţe SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba.

"După sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului, s-a constatat că una dintre victime nu are puls", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare, tânăra de 19 ani nu a mai avut nicio șansă, fiind confirmat decesul. 

Potrivit Poliţiei, autoturismul era condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani. "Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul", potrivit IPJ Alba.

×
Subiecte în articol: Aiud
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close