Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident tragic în Argeș de Crăciun! O persoană a murit, alte trei au fost rănite

Accident tragic în Argeș de Crăciun! O persoană a murit, alte trei au fost rănite

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite, miercuri, în urma coliziunii între două autoturisme, evenimentul având loc pe un drum judeţean din comuna argeşeană Suseni.

Accident tragic în Argeș de Crăciun! O persoană a murit, alte trei au fost rănite
25 Dec 2019   •   23:25

"Din primele verificări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Costeşti s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe DJ 659, pe raza localităţii Suseni, ar fi pătruns pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de 23 de ani, din Suseni. În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a părăsit partea carosabilă, rezultând decesul pasagerei din dreapta faţă, o tânără de 24 de ani din Suseni", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, din accident a rezultat rănirea gravă a şoferului primului autoturism şi rănirea uşoară a pasagerului din spate, un minor de 15 ani din Suseni. De asemenea, şoferiţa celui de-al doilea autoturism, din aceeaşi localitate, a suferit un traumatism cranio-facial.

"Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Toate persoanele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Argeş Crăciun accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close