Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident tragic lângă Oradea! O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa

Accident tragic lângă Oradea! O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa

Un bărbat care avea permisul de conducere anulat, a provocat un accident rutier grav, ieri, în comuna Nojorid, situată în apropiere de Oradea. Un autoturism și un TIR au fost implicate, impactul fiind unul frontal. Din nefericire, o tânără, care se afla în autoturism şi-a pierdut viaţa.

Accident tragic lângă Oradea! O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa
Sursa foto: INFO TRAFIC BIHOR&ORADEA
de Georgiana Adam    |    13 Iul 2022   •   22:21

Femeia care a murit în tragicul accident avea 25 de ani şi era din comuna arădeană Bocsig.

 În mașină se mai afla un copil de doi ani și șoferul, în vârstă de 48 de ani, ambii suferind multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Accidentul a fost provocat de un orădean care avea permisul de conducere anulat

La locul accidentului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al SAJ.

Potrivit polițiștilor, „un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, dinspre localitatea Leș înspre municipiul Oradea, de un bărbat de 44 de ani, din Vânju Mare, județul Mehedinți”.

Accidentul mortal a avut loc marți, 12 iulie, la ora 21:35

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă în formă agravată, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul având anulat permisul de conducere, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, mai precizează comisar-șef Fărcuța, potrivit bihon.ro

×
Subiecte în articol: accident Oradea Nojorid
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close