Antena 3 CNN Actualitate Locale Un motociclist şi fiul său de 9 ani, loviţi pe Transfăgărăşan. O maşină le-a tăiat calea

Un motociclist şi fiul său de 9 ani, loviţi pe Transfăgărăşan. O maşină le-a tăiat calea

Accident pe DN 7C - Transfăgărăşan, între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă. Un bărbat de 54 de ani şi un copil de nouă ani, cetăţeni străini, au fost transportaţi la spitale din Sibiu, luni după-amiază, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de un autoturism.

Un motociclist şi fiul său de 9 ani, loviţi pe Transfăgărăşan. O maşină le-a tăiat calea
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Sebastian Tataru
de Silvia Preda    |    15 Aug 2022   •   18:38

"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârţişoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus.

Conducătorul motocicletei, în vârstă de 54 de ani, şi un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe moto, cetăţeni străini, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital conştienţi", a precizat Poliţia Judeţeană Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, copilul a fost transportat de un echipaj SMURD al Punctului de Lucru Avrig la CPU Luther, având un traumatism la un picior, iar bărbatul a fost preluat de un echipaj SAJ, pentru a fi dus la UPU Sibiu.

Cei doi au fost transportaţi la spital 

Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Teleorman.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului, iar traficul se desfăşoară alternativ, a anunţat Poliţia.

×
Subiecte în articol: accident Transfăgărășan motocicleta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close