Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 78 de ani, care conducea cu peste 200 km/h, a provocat un accident cu trei morţi pe "Drumul Morţii", în Bacău

Un bărbat de 78 de ani, care conducea cu peste 200 km/h, a provocat un accident cu trei morţi pe "Drumul Morţii", în Bacău

Un bărbat de 78 de ani, care conducea cu peste 200 km/h, a provocat un accident cu trei morţi pe "Drumul Morţii", între localităţile Răcăciuni şi Cleja din Bacău.

Un bărbat de 78 de ani, care conducea cu peste 200 km/h, a provocat un accident cu trei morţi pe "Drumul Morţii", în Bacău
Sursa foto: ISU Bacău
de Alin Tarnovschi    |    14 Apr 2022   •   12:07

Tragedia s-a produs pe DN 2, cunoscut şi ca "Drumul Morţii", între localităţile Răcăiuni şi Cleja din judeţul Bacău, acolo unde bărbatul de 78 de ani ar fi condus cu o viteză de peste 200 de km/h, iar la un moment dat a încercat o depăşire.

Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit violent de o altă maşină, condusă de o femeie de 48 de ani.

În urma impactului, maşina şoferului vinovat s-a răsturnat şi a intrat în plin într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani.

Şoferul vinovat, respectiv bărbatul de 78 de ani, dar şi doi pasageri din maşina condusă de bărbatul de 40 de ani, au murit pe loc în urma accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 13.04.2022, în jurul orei 16:00, pe DN 2-E85 în afara localității Răcăciuni, un conducător auto de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din județul Neamt.

Ulterior s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroșat și un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani și a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani și rănirea ușoară a conducătoarei auto de 48 de ani, a celui de 40 de ani și a unui  pasager din autoturismul condus de cel din urmă", se arată într-o informare a IPJ Bacău.

×
Subiecte în articol: accident Bacău Răcăciuni
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close