Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de un TIR, pe centura orașului Focșani

Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de un TIR, pe centura orașului Focșani

Trei tineri au murit în urma unui accident rutier produs în noaptea de joi spre vineri, pe centura municipiului Focşani.

Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de un TIR, pe centura orașului Focșani
Sursa foto: ISU Vrancea
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2021   •   08:48

Accidentul produs pe o ploaie torenţială, între un TIR şi un autoturism, a avut loc pe Calea Munteniei (DN2 E85) din municipiul Focșani.

Cei trei tineri din autoturism, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, şi-au pierdut viaţa, după ce maşina lor s-a lovit de un TIR.

Trei tineri, cu vârste între 18 şi 30 de ani, şi-au pierdut viaţa

În zona în care s-a produs accidentul, traficul s-a desfăşurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focşani-Buzău.

Şoferul TIR-ului nu consumase băuturi alcoolice şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autorităţile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

"Viețile a trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani au fost curmate brusc de un cumplit accident rutier produs în cursul nopții pe Calea Munteniei (DN 2 E 85), pe raza municipiului Focșani, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un cap tractor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Victimele, încarcerate în autoturism

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 01:15, iar imediat spre locul s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

Totodată, la fața locului au intervenit și 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanelor rămase încarcerate în autoturism. Din nefericire, acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața. 

De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare", se arată în comunicatul Poliţiei.
 

×
Subiecte în articol: accident Focșani morti
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close