Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Tureni, Cluj. Un bărbat a murit pe loc, în urma coliziunii dintre două autoturisme

Accident grav în Tureni, Cluj. Un bărbat a murit pe loc, în urma coliziunii dintre două autoturisme

Un accident grav s-a produs vineri seară în zona localității Tureni, județul Cluj. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar impactul a fost mortal pentru unul dintre șoferi.

Accident grav în Tureni, Cluj. Un bărbat a murit pe loc, în urma coliziunii dintre două autoturisme
de Andreea Ştefan    |    03 Sep 2021   •   23:16

În această seară, în jurul orei 19.50, în zona localității Tureni, a avut loc un accident rutier între 2 autoturisme.

Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 36 de ani, din Tureni, care se deplasa din direcția Turda spre Cluj-Napoca, la intrarea în localitatea Tureni, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum local, intrând în coliziune cu un autoturism, condus din direcția Cluj-Napoca spre Turda, de un bărbat de 36 de ani, din Apahida.

În urma evenimentului cei doi conducători auto au fost răniți, bărbatul din Apahida fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate, față de celălalt conducător fiind aplicate în acest moment manevre de resuscitare.

Conducătorul auto de 36 de ani, din Apahida, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Două autospeciale, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ au intervenit în această seară la locul producerii accidentului.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile, iar un bărbat în vârstă de 36 de ani se afla întins pe carosabil, în stop cardio-respirator.

Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, de către salvatorii sosiți la fața locului, dar, din păcate, bărbatul a decedat.
 

×
Subiecte în articol: accident Cluj
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close