Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav cu două mașini pe o stradă din Vaslui. Un bărbat a rămas încarcerat

Accident grav cu două mașini pe o stradă din Vaslui. Un bărbat a rămas încarcerat

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc duminică dimineața pe o stradă din Vaslui. Un bărbat de 56 de ani, rămas încarcerat, a fost extras de pompieri și dus la spital.

Accident grav cu două mașini pe o stradă din Vaslui. Un bărbat a rămas încarcerat
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Silvia Preda    |    04 Iun 2023   •   08:47

ISU Vaslui anunță că la locul accidentului, produs duminică la ora 5:20, au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Accidentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din oraș.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind găsită o victimă blocată.

"Concomitent cu manevrele pentru deblocare efectuate de pompierii militari, doi membri ai echipajului ambulanței SMURD TIM acordau primul ajutor bărbatului în vârstă de 56 ani. După deblocare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui", transmite ISU Vaslui.

Citeşte şi: Accident mortal cu trei mașini implicate pe DN 66, în Hunedoara

O altă persoană a suferit un atac de panică, paramedicii acordându-i primul ajutor. Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate, însă nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

 

×
Subiecte în articol: Vaslui accident încarcerat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close