Antena 3 CNN Actualitate Locale Accient rutier în Caraș-Severin! Sunt șase victime

Accient rutier în Caraș-Severin! Sunt șase victime

Accient rutier în Caraș-Severin! Sunt șase victime
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Sep 2019   •   12:28

Șase persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident produs pe Centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, a anunţat, sâmbătă, IPJ Caraş-Severin.

În accident au fost implicate două autovehicule. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism dinspre Timişoara către Orşova, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu o maşină care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani din judeţul Gorj, a precizat sursa citată, potrivit Agerpres.

″În urma impactului a rezultat rănirea gravă a trei persoane şi rănirea uşoară a altor trei, în total şase victime (două femei şi patru bărbaţi) din ambele autovehicule, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Primul conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celui de-al doilea i s-au recoltat mostre biologie pentru stabilirea alcoolemiei”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Caransebes Caras Severin
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close