Antena 3 CNN Actualitate Locale Această primărie din România a majorat impozitele cu 500% pentru mai multe clădiri

Această primărie din România a majorat impozitele cu 500% pentru mai multe clădiri

Această primărie din România a majorat impozitele cu 500% pentru mai multe clădiri
23 Ian 2019   •   08:37

Primăria Târgovişte a finalizat şi cea de-a doua etapă de identificare a clădirilor şi terenurilor aflate în stare avansată de degradare, insalubre sau abandonate.

 Edilul Cristian Stan a precizat că imobilele aflate în această situaţie au fost identificate, multe dintre ele fiind clădiri de patrimoniu, situate în zona centrală a municipiului Târgovişte.   

„Astfel, şi în acest an, voi propune Consiliului Local majorarea cu 500% a impozitului pentru încă aproximativ 20 de imobile aflate în stare de degradare şi care reprezintă un pericol pentru cetăţeni sau sunt adevărate focare de infecţie. Precizez că toţi proprietarii acestor clădiri au primit în prealabil somaţii, fără însă a lua măsurile necesare de reabilitare”, a precizat primarul Cristian Stan.   

Printre clădirile identificate ca făcând parte din această categorie se numără fostul restaurant Brotăcei din Parcul Chindia, fosta clădire a Poştei de la Gară, Casa Dâmboviţeană, dar şi fostul sediu al Poliţiei Municipiului, scrie adevarul.ro.

Toţi proprietarii au primit somaţii cu privire la obligativitatea reabilitării şi întreţinerii imobilelor, dar aceştia nu au luat măsuri.

×
Subiecte în articol: Targoviste impozite majorare
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close