Antena 3 CNN Actualitate Locale Această tânără are o poveste cutremurătoare. A fugit de tatăl care o viola și a sfârșit ucisă cu sânge rece de iubitul său

Această tânără are o poveste cutremurătoare. A fugit de tatăl care o viola și a sfârșit ucisă cu sânge rece de iubitul său

Această tânără are o poveste cutremurătoare. A fugit de tatăl care o viola și a sfârșit ucisă cu sânge rece de iubitul său
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro
28 Mar 2018   •   12:57

Destin îngrozitor pentru o tânără din Vaslui. După ce ani la rând a fost violată de tatăl său, a sfârșit înjunghiată de concubin.

A suportat supliciile tatălui său biologic ani de zile, fără să spună o vorbă. Apoi a fugit de acasă și a ajuns în brațele unui tânăr cu șapte ani mai mare. Împreună au avut patru copii. Marți, unul dintre ei a asistat neputicios la moartea mamei sale. 

Simona avea doar 21 de ani și îl părăsise pe Andrei de mai bine de un an de zile. Andrei devenise violent, iar bătăile și abuzul de alcool erau frecvente. Așa că Simona și-a luat inima în dinți și a fugit pentru a doua oară din casa care spera să-i fie cămin.

Marți noapte, Andrei a intrat peste Simona, în casa mamei acesteia. Alături de ea era și unul dintre copii. Fără prea multe vorbe, bărbatul i-a înfipt cuțitul în gât și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Ambulanța a venit doar pentru a constata decesul. Cei doi erau despărțiți de luni bune, după ce traiul în comun devenise imposibil. Aveau împreună patru copii, aflați în grija mamei după despărțire. Bărbatul devenise extrem de gelos după ce aflase despre relația Simonei cu un alt bărbat. ”O să-i iau gâtul”, obișnuia să spună fostul concubin. Și asta a făcut. Chiar de două ori. Prima dată, a atacat-o tot cu un cuțit, dar femeia a scăpat ca prin urechile acului. Poliția nu a luat nicio măsură, așa că Andrei a putut liniștit să-și pună în aplicare planul.

Andrei a fost reținut și este audiat de polițiști, anunță vremeanoua.ro.

Simona căutase refugiu alături de Andrei, după ce a fost victima unuia dintre cei mai cunoscuți violatori din Vaslui, Ionel Bălan.

Coșmarul Simonei a început în 2009, atunci când au început abuzurile tatălui. Bărbatul, care acum ispășește o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, și-a violat, pe rând, toate cele trei fiice. Simona a fost prima dintre ele și nu a avut curaj să spună nimănui. Când nu a mai putut suporta, a fugit de acasă. Nu știa că scapă din ghearele unei bestii și sfârșește în ghearele alteia.

 

 

×
Subiecte în articol: crima viol
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close