Antena 3 CNN Actualitate Locale Acțiune inedită a pompierilor de la ISU Gorj. Elevii i-au chemat să salveze un porumbel prins pe acoperișul școlii lor

Acțiune inedită a pompierilor de la ISU Gorj. Elevii i-au chemat să salveze un porumbel prins pe acoperișul școlii lor

Acțiune inedită pentru pompierii de la ISU Gorj. Aceștia au salvat un porumbel prins pe acoperișul unei școli din orașul Târgu Jiu.

Acțiune inedită a pompierilor de la ISU Gorj. Elevii i-au chemat să salveze un porumbel prins pe acoperișul școlii lor
Sursa foto: Facebook/ Patricia Paraschiv
de Mia Lungu    |    21 Oct 2022   •   13:53

Un medic veterinar a publicat un mesaj pe Facebook prin care îi felicita pe pompierii de la ISU Gorj pentru acțiunea lor de salvare, dar și pe elevii care au semnalat faptul că pasărea se zbătea între viață și moarte pe acoperișul școlii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Felicitări ISU Gorj! Felicitări copii! Sunt mândră de voi!

Azi, pompierii din cadrul ISU Gorj au fost eroii elevilor de la Școala Gimnazială Constantin Savoiu! Au răspuns prompt la apelul de urgență prin 112 și au salvat un porumbel prins într-un burlan, care sângera și se zbătea între viață și moarte sub privirile îngrozite ale celor mici.

Educația se face acasă dar și la școală! Dragi cadre didactice, haideți să învățăm și să sprijinim copiii și în acțiunile lor, atunci când încearcă să salveze vieți! Nu îi dezamăgiți!

ps. porumbelul este în siguranță, la cabinet.", a fost mesajul postat de către medicul veterinar Patricia Paraschiv, vicepreședintele Asociației "Pro Animals".

 

 

×
Subiecte în articol: ISU Gorj pompieri porumbel acoperis salvare
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close