Antena 3 CNN Actualitate Locale Actor împușcat pe scenă, în timpul repetițiilor, la Botoșani. Pistolul nu era de recuzită, deşi totul ar fi fost un accident

Actor împușcat pe scenă, în timpul repetițiilor, la Botoșani. Pistolul nu era de recuzită, deşi totul ar fi fost un accident

Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani. Incidentul șocant a avut loc pe durata repetițiilor, atunci când o armă de recuzită, folosită de un coleg de scenă, s-ar fi descărcat accidental.

de Paul Ciurari    |    Ioana Mircea    |    09 Feb 2024   •   16:52

Actorul Răzvan Amitroaie a fost rănit în această dimineață în timpul repetițiilor la o scenă cu Marius Rogojinschi. Acesta folosea de obicei o armă de recuzită, însă astăzi a venit la repetiții cu o armă de tip airsoft, personală.

Se pare că în momentul în care cei doi actori au exersat scena în care Marius Rogojinschi trebuia să îl împuște pe colegul său, aerul eliberat de pistolul airsoft l-a rănit în zona ochilor pe Răzvan Amitroaie.

Victima a căzut dintr-o dată pe scenă și imediat colegii săi l-au dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati. Aici, acesta a primit îngrijiri medicale pentru rana suferită în zona ochiilor.

Din fericire, este vorba de o rană ușoară, însă actorul necesită repaus câteva zile și va trebui să se întoarcă pentru un control medical săptămâna viitoare.

Medicii de la spital au anunțat inclusiv autoritățile, cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis o anchetă iar Poliția s-a autosesizat în acest caz și a deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close