Antena 3 CNN Actualitate Locale Cunoscutul actor John Malkovich a ajuns în premieră la Timişoara cu un avion de linie, spre surprinderea pasagerilor

Cunoscutul actor John Malkovich a ajuns în premieră la Timişoara cu un avion de linie, spre surprinderea pasagerilor

Cunoscutul actor John Malkovich a ajuns aseară pe aeroportul din Timişoara cu un avion de linie din Munchen, spre surpriza pasagerilor. Timp de două zile, artistul va fi prezent pe scena Teatrului Naţional, unde va da viaţă personajului principal din cadrul spectacolului "Comedie Infernală".

Cunoscutul actor John Malkovich a ajuns în premieră la Timişoara cu un avion de linie, spre surprinderea pasagerilor
Sursa foto: Facebook Teatrul National Timisoara
de Claudia Popovici    |    19 Iul 2023   •   21:21

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a teatrului, John Malkovich și echipa artistică a spectacolului „The infernal comedy” au ajuns marți seară pe Aeroportul Traian Vuia, din Timişoara.

Dublu nominalizat la Oscar, la Globul de Aur și pentru premiile BAFTA, actorul John Malkovich a jucat în mai multe pelicule cu impact la nivel mondial, printre care şi "Legături primejdioase", "Avionul condamnaţilor" sau "Omul cu masca de fier"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prezența sa a fost o surpriză pentru ceilalți pasageri care au trecut cu vederea că zborul a avut o întârziere de 15 minute, deoarece piloții l-au așteptat pe actor pe aeroportul din Germania, după ce un zbor de legătură ajunsese mai târziu.

"Dintr-o dată a apărut un domn, şi mă uit aşa şi zic: parcă îl cunosc de undeva... şi când s-a aşezat l-am văzut aşa din faţă şi am realizat că e domnul Malkovich. Încercam aşa să mă întorc în spate să văd daca pot să fac o poză", spune un pasager, potrivit observatornews.ro

Întrebat de jurnaliști cum a fost zborul, actorul a răspuns politicos: „întârziat”.

Timp de două zile, actorul John Malkovich va fi prezent pe scena Teatrului Naţional, unde va da viaţă personajului principal din cadrul spectacolului "Comedie Infernală". Piesa în care joacă celebrul actor este o premieră pentru Timişoara.

În cadrul The Infernal Comedy, Malkovich construiește autobiografia fictivă a unui criminal în serie din anii '90, un personaj care a stârnit dezbateri aprinse pe tema carismei și psihopatiei. Spectacolul a fost jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume și acum are ocazia de a încânta publicul din Timișoara.

×
Subiecte în articol: Timișoara teatru actor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close