Antena 3 CNN Actualitate Locale Actriţă cunoscută, rănită pe scenă după ce un decor s-a prăbușit în timpul spectacolului, la Teatrul German din Timișoara

Actriţă cunoscută, rănită pe scenă după ce un decor s-a prăbușit în timpul spectacolului, la Teatrul German din Timișoara

Incident grav la Teatrul German din Timișoara, acolo unde trei persoane au fost rănite de un panou din lemn folosit ca decor, în timpul unui spectacol.

Actriţă cunoscută, rănită pe scenă după ce un decor s-a prăbușit în timpul spectacolului, la Teatrul German din Timișoara
Sursa foto: facebook.com | igsu.situatiideurgenta
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Feb 2024   •   23:12

Incidentul a avut loc la Teatrul German din Timișoara în timpul piesei "Livada de vișini” de Anton Cehov, când, la un moment dat, o bucata de lemn din decor s-a desprins şi a rănit-o pe actrița Olga Torok, cea care o interpreta pe guvernanta Sarlotta Ivanovna.

Ulterior, actriţa a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, au fost accidentați și cei doi bărbați care susțineau panoul, însă aceștia nu au fost transportați la spital, notează opiniatimisoarei.ro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Citeşte şi: Actorul Marius Manole, dus de urgență la spital: "Rog să aveți înțelegere"

”La data de 04.02.2024, în jurul orei 20:12,.poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timiş.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close